La Regidoria d’Educació ha invertit aquest estiu més de 350.000 euros en obres de manteniment i millora d’instal·lacions educatives


Fins a huit centres educatius de la ciutat de Castelló inicien el curs aquesta setmana amb millores en les seues instal·lacions. De fet, el regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha destacat que “totes les intervencions i actuacions que hem dut a terme aquest estiu, orientades a millorar accessos, paviments, banys o la climatització, han arribat a temps i ens permeten arrancar el curs amb totals garanties”.


“Són unes obres que feien falta, i la política educativa que persegueix Castelló no és altra que dignificar i ampliar les aules, millorar les prestacions de les nostres famílies, xiquets i xiquetes, i respondre a les necessitats que ens transmet la nostra comunitat educativa”, ressalta l’edil Mezquita.


La inversió està dotada en 360.519,51 euros i, concretament, s’ha actuat en els CEIP l’Illa, Sanchis Yago, Antonio Armelles, Fadrell, Illes Columbretes, Isabel Ferrer, Pintor Castell i La Marina.

Intervencions
Una intervenció important és la que s’ha fet al CEIP l’Illa, on s’han reformat els banys de la planta infantil, s’ha substituït el paviment al pavelló esportiu i s’han condicionat els vestuaris. També la del CEIP Antonio Armelles, amb la qual s’ha rehabilitat l’aula de 0 a 2 anys i també s’han reformat els servicis. 


Al col·legi Illes Columbretes s’ha pavimentat la pista de bàsquet, i l’escola Pintor Castell, a banda de les millores en els accessos, també s’ha pavimentat el camp de futbol.Pel que fa als centres educatius d’Isabel Ferrer i Fadrell, en ambdós col·legis s’han reformat els banys, tant de l’alumnat com del professorat.Un altra escola on s’ha actuat ha estat el Sanchis Yago, en el qual s’han canviat les finestres i s’ha pavimentat l’entrada. També, a La Marina, on s’han instal·lat noves persianes.