Mezquita: “Cal donar una solució immediata als conservatoris, impulsant el nou centre en el solar de Taixida com abans millor”

Els regidors de Compromís a l’Ajuntament de Castelló han visitat aquesta setmana les instal·lacions dels Conservatoris, en el centre de la plaça Fadrell. Durant la visita, els regidors de Compromís, acompanyats pels directors dels centres, han comprovat la problemàtica dels espais en les actuals instal·lacions, així com les dificultats que té el professorat per impartir de la docència de manera òptima. El regidor de Compromís, Francesc Mezquita, ha explicat que “cal donar una solució immediata als conservatoris, impulsant la construcció del nou centre en el solar de Taixida com abans millor”. El titular d’Educació ha destacat “la inversió de 14 milions d’euros que la Conselleria vol fer a Castelló i que se traduirà en desenes de llocs de treball directes i indirectes”.

Mezquita, acompanyat pel portaveu de Compromís, Ignasi Garcia, i la portaveu adjunta, Verònica Ruiz, han conegut de primera mà les dificultats que travessen els actuals estudis en les instal·lacions de la plaça Fadrell, coincidint amb l’inici de curs escolar. Així, els regidors han mantingut una reunió amb els directors del Conservatori de Música Mestre Tàrrega, el Conservatori Superior Salvador Seguí i de l’Escola d’Art i Superior de Disseny. En l’encontre, Compromís ha manifestat el seu suport a la comunitat educativa i s’ha compromès a treballar “perquè el Conservatori siga una realitat com abans millor, en el solar de davant dels Jutjats, que és l’idoni per albergar les noves instal·lacions”.

“La nostra posició és clara des de fa molt de temps i és la mateixa que la dels centres implicats i de la comunitat educativa de Castelló”, ha assenyalat Mezquita. El regidor de Compromís ha recordat l’al·legació que la formació va presentar al Pla General perquè el solar de Taixida torne a destinar-se exclusivament a aquesta finalitat. “És la millor ubicació per al nou centre, perquè compta amb bons accessos vials, per la proximitat a l’Auditori i també per la connexió amb els centres de secundària IES Penyagolosa i Sos Baynat”, ha expressat el regidor d’Educació a l’Ajuntament de Castelló.