La Vicepresidència Segona del Consell destinarà 350.000 euros per a continuar millorant l’edifici municipal

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat aquest divendres un conveni amb la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a materialitzar un finançament de 350.000 euros per a escometre la segona fase de la reforma de la Cambra Agrària de Castelló. El Consell ja va aportar l’any passat 176.000 en una primera fase que va comportar la renovació de les envolupants interiors i exteriors de l’immobles..

El conveni subscrit contempla una consignació per part de la Vicepresidència Segona del Consell de 350.000 euros per a la reforma de la coberta i altres elements de l’edifici de Serveis Agraris Municipals, un projecte a executar en aquesta anualitat.

Aquesta inversió correspon al programa autonòmic de Reconstruïm els Pobles, que té la finalitat d’impulsar la rehabilitació en immobles públics i millorar la seua eficiència energètica i accessibilitat.

La primera fase de la reforma va comportar la substitució de la fusteria exterior i dels patis interiors de la Cambra, mantenint la façana i respectant les característiques arquitectòniques, constructives i històriques de l’edifici, una actuació que va millorar el balanç d’eficiència energètica de l’edifici.