La formació planteja el canvi d’horari per fer més accessible al veïnat la participació.

Garcia: «És una proposta que vam dur a terme a l’Acord del Grau i va tindre molts bons resultats en termes d’implicació veïnal».

Compromís ha presentat aquest matí una esmena de modificació per a canviar els horaris de celebració dels plens de l’Ajuntament de Castelló. La darrera legislatura, venien desenvolupant-se en horari de matí, fet que, tal com manifesta Garcia, «dificulta la implicació dels veïns en el funcionament de la corporació».

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha explicat que han proposat aquest canvi d’horari perquè els plens tinguen horari de vesprada «tal com feia al seu moment l’acord del Grau» perquè, segons Garcia, «és la millor manera de facilitar al veïnat de la ciutat de Castelló que acudisca a les sessions plenàries que consideren del seu interés».

Al mateix temps, Garcia assegura que «és més que aquells veïns i veïnes que vulguen fer una pregunta a la corporació puguen realitzar-la en un horari de vesprada que en un horari de matí». En aquest sentit, si la nova alcaldessa, la senyora Carrasco, ha optat per trencar dinàmiques de la seua predecessora i «obrir la institució a la ciutadania», el més coherent és «acceptar aquest canvi i posar-s’ho difícil a la gent de Castelló», ha finalitzat.