Transport urbà] Èxit de l’autobús directe a la platja i del bo d’aturats

La posada en marxa de noves línies de transport públic que uneixen el centre amb el Grau ha augmentat de forma important el nombre d’usuaris del TRAM i del bus a la platja durant aquest estiu. En concret, del 15 de juny al 15 de juliol de 2016, prop de 220.000 persones han utilitzat un d’aquests dos transports per a anar a la platja, la qual cosa suposa un 10% més que l’any passat i 21.000 usuaris més.

La recuperació de la línia que realitza la connexió directa des de la plaça Borrull fins a les platges ha sigut un gran èxit, augmentat en un 74% el seu nombre d’usuaris entre el 15 de juny i el 15 de juliol, respecte al mateix període de l’any passat. Açò suposa que s’ha passat de 27.485 usuaris a 47.939 en tan sols el primer mes de funcionament d’aquesta nova iniciativa que es va poder realitzar gràcies al treball conjunt amb la Conselleria d’Infraestructures i que es vol mantenir, i fins i tot millorar, cara al pròxim any.

Pel que fa al bo Activa’t, el bo de transport per a persones en situació de desocupació, ja l’han sol·licitat un total de 855 persones, una molt bona xifra. Són targetes de transport personalitzades per a aturats empadronats a Castelló que no cobren prestacions superiors als 1.000 euros i permeten viatjar en tots els autobusos urbans; en el TRAM, en l’autobús del Grau i en els desplaçaments urbans de les línies de Benicàssim, Almassora, Borriol i Vila-real. Aquest bo té un preu simbòlic de 3 o 6 euros al semestre en funció de les prestacions que es cobren.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *