El representant de Compromís en la Cimera Social i secretari d’Organització del col·lectiu local ha explicat que la mobilització pretén mostrar un clar rebuig a totes les polítiques antisocials que venim patint en els darrers anys, així com a la corrupció i al deteriorament de la qualitat de la democràcia
Compromís per Castelló recolza plenament la concentració convocada per avui dissabte 23 de febrer per la Cimera Social, que eixirà de les 18 hores de la Plaça de Maria Agustina. Segons Pepe Cueva, representant de Compromís en la Cimera i secretari d’Organització local, “aquesta convocatòria és una resposta a l’aplicació de les polítiques socioeconòmiques aplicades pel Govern i que posen en perill greu el benestar de la majoria de la població; l’atac als sistemes públics d’educació, sanitat i serveis socials, als drets laborals, així com la desocupació, representen un conjunt de circumstàncies inadmissibles des d’un punt de vista social”.
Pepe Cueva ha explicat que “a més a més, la convocatòria també pretén rebutjar frontalment totes les formes de corrupció, que no fan altra cosa que deteriorar els valors democràtics”.
El representant de Compromís per Castelló ha afegit que “les diferents agrupacions sindicals, socials, ciutadanes i polítiques que ens apleguem en la Cimera Social tenim clar que cal una resposta contundent a tots aquests atacs a la democràcia i als drets socials i ciutadans. I aquesta mobillització pretén agrupar, precisament, el rebuig al conjunt de retallades i de polítiques antisocials per tal de fer sentir la veu de la ciutadania”.
cimera_social