El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha lamentat que els comerciants hagen de fer front a una despesa més, en un moment en que molts d’ells estan passant per situacions complicades.

El portaveu de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha anunciat que “preguntarem en comissions per què els compradors del mercat d’abastiments hauran de pagar per accedir al recinte, en una mostra més del castic a què està sotmetent el PP al comerç de la ciutat”.
Enric Nomdedéu ha explicat que “el fet que ara els comerciants que acudisquen a comprar al mercat d’abastiments hagen de satisfer una quota per accedir al mercat, sense que se’ls aporte cap avantatge ni cap nou servei representa un càrrec més en una situació que en molts casos ja no és especialment bona. L’Ajuntament hauria de vetlar pel comerç de la ciutat, però en lloc d’això sembla que cada vegada ho posa més i més difícil”.
El regidor de Compromís per Castelló ha afegit que “demanarem explicacions a l’equip de govern per aquest fet, que ja ha estat rebut amb disgust per part dels comerciants. La situació econòmica és roina, i el que calen són propostes per fomentar l’activitat econòmica, i no carregar més i més amb noves despeses”.