El representant de Compromís per Castelló al Consell de Districte Centre recorda que en la reunió de 29 de gener es va acordar que l’òrgan es reuniria de forma extraordinària per tal que tots els membres pogueren fer aportacions per al Fòrum de Qualitat de Vida del procés de redacció del PGOU, i que des de l’equip de govern s’ha incomplit aquest acord.

El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre, Ignasi Garcia ha qualificat avui “d’inacceptable que l’equip de govern municipal ignore les decisions preses en el Consell de Districte Centre i que, d’aquesta manera, menystinga el paper que aquest òrgan de participació ha de tindre en la presa de decisions”.
Ignasi Garcia ha recordat que “en el passat Consell extraordinari del 29 de gener d’enguay, el Consell de Districte Centre va triar dos representants entre set candidats per a que assistiren al Fòrum de Qualitat de Vida, dins del procés d’elaboració del nou PGOU. A més a més, els membres assistents van acordar reunir-se de forma extraordinària quan tinguérem el document de debat, i així poder fer aportacions que més endavant foren traslladades al Fòrum”.
El representant de Compromís per Castelló ha opinat que “no facilitar els documents que es debatran en el Fòrum de Qualitat de Vida i no reunir al Consell quan en dos ocasions havia manifestat la voluntat de participar-hi es inacceptable; l’equip de govern parla de participació i de transparència, però han demostrat que l’actitud que mantenen és la contraria”.
Ignasi Garcia ha comentat que “en la passada reunió ordinària se li va recordar a la presidenta Marisa Ribes, la voluntat del Consell de reunir-se de forma extraordinària. A més a més, el Fòrum de Qualitat de Vida se celebrarà demà 16/04/2013, i a hores d’ara, ni hem sigut convocats per la reunió, ni se’ns ha passat cap document”.
Finalment, el representant de Compromís ha afegit que “la presidenta ha ignorat la decisió i la voluntat dels membres del Consell, i ni tan sols ha tingut el detall d’informar-nos de quins motius poden haver darrere per ocultar a els veïns el document que es debatrà en el Fòrum. La transparència no és açò”.