Patrimoni sense posar en valor

El patrimoni històric és part fonamental de qualsevol política cultural. Per aquesta raó, no s’entén l’actuació de l’Ajuntament respecte al pany de muralla medieval i el baluard descoberts durant les obres del TRAM prop de la plaça Borrull, troballa tapada amb grava. Compromís va presentar una moció al Ple per a instar la Conselleria de Cultura i la de Transports a actuar per a “defensar el patrimoni local de Castelló tot ordenant la conservació i posada en valor d’aquests vestigis de la nostra història”, tal com va afirmar el portaveu de Compromís, Enric Nomdedéu. Malgrat açò, les obres del TRAM han seguit i la muralla no s’ha visibilitzat.

Arxivat en: infoCompromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *