La regidora de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha explicat que ha preguntat per qüestions de manteniment, de locals per a associacions i del servei d’assessorament de gent gran, entre d’altres temes.

Ali Brancal, regidora de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha explicat avui que “hem traslladat a la comissió d’urbanisme diferents peticions veïnals que fa temps que no tenen resposta, com ara el manteniment i la neteja de la plaça del carrer Salvador Guinot o si l’aigua de la font del parc del sector 13 és aigua corrent o és circuit tancat. També sobre manteniment, hem fet notar que els arbres de la plaça de l’Espai d’Art estan alçant el terra; volem saber de qui és la competència de la reparació”.
La regidora de Compromís ha fet constar també “la nostra protesta perquè que la placa d’inauguració del parc del sector 13 està només en castellà”.
Ali Brancal ha recordat també que “fa any i mig que estem demanant els criteris de concessió de locals a les associacions de la ciutat; ara, hem preguntat pel cost que suposen aquests locals per a l’Ajuntament pel que fa a lloguers, cost llum / aigua, assegurança d’incendis / danys o les despeses de la comunitat veïns: quotes, reparacions finques…”
Finalment, la regidora de Compromís per Castelló ha preguntat “per la cessió del solar adjunt del CEIP Soler i Godes i, també, pel servei d’Assessoria Jurídica per a Gent Gran. Volem saber qui porta aquest servei i si hi ha algun informe avaluatiu”.