La regidora de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha declarat avui que “la ciutadania no ha de fer-li el treball a Miquel Soler”, en referència al fet que el Servei de Manteniment rep una mitjana de setze queixes i peticions diàries en el que portem d’any.

Ali Brancal, regidora de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha explicat avui que “hem llegit amb estupor l’orgull manifestat pel regidor Soler pel fet que el Servei de Manteniment de Castelló haja rebut 5000 peticions en el que portem d’any. La possibilitat que la ciutadania assenyale als responsables municipals els “fallos” en el manteniment hauria de ser molt menor. Si els serveis de manteniment disposaren d’uns bons mecanismes de control i de revisió per tota la ciutat, la demanda ciutadana seria merament anecdòtica o reduïda a urgències imprevistes”.
La regidora de Compromís ha comentat que “setze persones diàries que es queixen de manteniments deficients per tota la ciutat no hauria de ser un motiu d’orgull, sinó una immensa vergonya i un fet a corregir per part del regidor de via pública. A hores d’ara, la ciutat és un caos de voreres i papereres trencades que ningú no revisa, de pintades, contenidors bruts i en llocs inadequats, de fem dipositat en qualsevol lloc. De residus de gossos incontrolats, de racons de brutícia permanent i històrica. I amb el greuge comparatiu de ser encara pitjor quan més t’allunyes del centre de la ciutat. I ara, amb aquest allau de queixes ciutadanes, la deixadesa en el manteniment es pot quantificar d’una manera clara”.
Finalment, Ali Brancal ha demanat a Soler “demanem a Soler que es prenga més seriosament la seua feina i trobe l’orgull en la feina ben feta, no en la que els ciutadans han de fer per ell. Ens sembla perfecte que la ciutadania puga traslladar les queixes per un canal directe, però açò no pot substituir la imprescindible tasca de control i revisió que haurien de funcionar molt millor del que ho fan”.