En el plenari que va tindre lloc ahir dia 30 de maig, Compromís per Castelló va presentar les següents mocions:

Moció per tal d’adaptar l’ordenança d’abocaments, a les noves normatives que eleven els màxims de substàncies permesos, així com de millorar els sistemes de depuració d’aigües residuals. REBUTJADA.

– Moció contra l’homofòbia, per tal que l’Ajuntament recolze l’organització d’activitats que promoguen una visió natural de la diversitat afectiva i sexual. APROVADA.

– Moció per a l’estalvi d’aigua, per tal d’implantar tota una sèrie de mesures per planificar i racionalitzar l’ús de l’aigua i fomentar el seu estalvi. REBUTJADA.

– Declaració institucional contra el fracking, per tal que l’Ajuntament es posicione en contra d’aquesta pràctica agressiva de buscar petroli. REBUTJADA EN JUNTA DE PORTAVEUS.

– Pregunta sobre les intencions de l’equip de govern respecte a la conservació de les restes arqueològiques de Villamargo.

– Pregunta per la situació en què es troba el registre municipal per a bicicles, la creació del qual va ser aprovada per plenari fa tres anys.

– Prec a l’equip de govern, respecte al fet que s’hagen eliminat cicles de ceràmica en l’IES Caminàs, per tal que l’alcalde pressione davant de Conselleria.