El portaveu local de Compromís per Castelló considera una canvi qualitatiu fonamental l’aposta de Compromís per les primàries, per unes primàries que superen les velles estructures partidistes a l’hora de triar les persones candidates en tots els àmbits de representació.

El portaveu local de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha valorat molt positivament “el procés que està duent a terme la Coalició Compromís per tal de dotar-se d’un reglament de primàries únic en el nostre àmbit. Després de consultar la militància per tal de tindre una base de partida del reglament, una comissió amb representació plural de Compromís ha treballat durant mesos per reflectir en un document allò aportat. Ara, amb eixe document com a base, s’encetarà el debat arreu del territori per tal que totes les agrupacions locals i comarcals puguen fer aportacions i manifestar la seua opinió”.
Vicent Marzà ha explicat que “des de Compromís treballem de baix cap a dalt, per això l’opinió de la militància va ser tinguda en compte abans de començar a redactar el document i tornarà a ser escoltada en la ronda d’assemblees que s’encetaran en breu. Tot aquest procés, a més a més, conclourà amb la celebració d’un Consell General de Compromís, el dissabte 29 de juny, on s’haurà d’aprovar el document definitiu. Cal recordar que aquest Consell General estan representats tots els col·lectius locals del País Valencià, de manera que una vegada més la veu de les bases tindrà el seu espai”.
El representant local de Compromís per Castelló ha afegit que “encara que el document està obert, el que sí que és segur és que les primàries de Compromís representaran un canvi qualitatiu en la manera de fer política al nostre País. La democràcia directa i oberta a la ciutadania, així com la superació de les velles estructures partidistes per triar les persones candidates, són dos eixos que reclama cada vegada més i més la ciutadania, i Compromís donarà resposta”.