Els regidors de Compromís per Castelló han preguntat, entre altres temes pel cens de vivendes buides de bancs que han de ser posades a disposició per a lloguer social segons una moció aprovada de Compromís, i sobre la presència de menors en edat escolar en algunes parades del mercat ambulant del Grau.

Els regidors de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu i Ali Brancal ha traslladat avui algunes preguntes i qüestions a les comissions informatives. El portaveu, Enric Nomdedéu, ha explicat que “en la comissió d’hisenda hem demanat per l’estat actual del cens de vivendes buides de bancs per a posar-les a disposició per al lloguer social. Cal recordar que aquesta proposta va ser aprovada en plenari per Compromís, i volem saber com està el tema”.
També en Hisenda, Enric Nomdedéu ha preguntat “per les solucions d’administració electrònica que, amb un pressupost de 199.000€, es va contractar ara fa un any. Volem saber exactament quines són aquestes solucions informàtiques i de quina manera beneficiaran a la ciutadania”.
Respecte a Serveis Socials, Ali Brancal ha apuntat que “fa temps que vam preguntar si la regidoria de serveis socials tenia constància de la presència de menors en horari escolar en algunes paradetes del mercat ambulant del Grau. Ara, hem demanat un informe complet del nombre d’incidències sobre menors localitzats en horari escolar en aquest mercat des de l’inici d’aquesta legislatura, i quina ha estat la intervenció dels tècnics de serveis socials. És un tema molt greu, i entenem que serveis socials ha d’actuar amb eficàcia i decisió”.