Compromís ha traslladat a comissions qüestions relatives als itineraris culturals, a energia solar i a urbanisme.

Ali Brancal, la portaveu adjunta de Compromís per Castelló al consistori de la capital, ha explicat que “en les comissions informatives d’avui hem preguntat per com van els treballs de posada en marxa de proposta d’itineraris culturals i històrics a la ciutat de Castelló que es va aprovar gràcies a una moció de Compromís”.
La representant de Compromís ha comentat que “segons se’ns ha explicat, s’està treballant ja en tres itineraris: un de la Muralla Liberal, un altre del Camí Villamargo i un tercer en la Torre dels Alçaments. Farem seguiment, perquè entenem que és una bona proposta, que permetrà posar en valor elements del nostre patrimoni històric, i alhora donar-los a conéixer a veins i visitants”.
Ali Brancal també ha comentat que “hem preguntat per com afecatarà l’Ajuntament l’impost sobre plaques solars. A més a més, volem saber amb exactitud quantes instal·lacions municipals disposen de plaques solars i quin n’és el grau d’eficiència actual”.
Per últim, la portaveu adjunta de Compromís ha afegit que “també hem traslladat algunes queixes veïnals, com ara una problemàtica amb el bolardo de Santa Clara amb Colom, que actualment no compleix la seua funció; hem demanat que s’estudie la manera que siga eficaç sense crear una barrera arquitectònica”.