Compromís per Castelló ha traslladat qüestions relatives a mobilitat, foment de l’ocupació i manteniment urbà.

Ali Brancal, la portaveu adjunta de Compromís per Castelló al consistori de la capital, ha explicat avui que “en les comissions informatives d’avui hem preguntat per l’autobús escolar de la marjaleria. Aquest dijous hi ha reunió de l’equip de govern amb els pares i les mares, i des de Compromís en farem seguiment per tal que es trobe una solució satisfactòria”.
La representant de Compromís ha lamentat també “l’opacitat reiterada de la regidoria de joventut, que segueix sense passar-nos l’informe sobre les actuacions en matèria d’ocupació juvenil que s’han realitzat des de la seua àrea. Fa mig any que, en un plenari, se’ns va dir que s’havien realitzat tot un seguit d’actuacions municipals per fomentar la creació d’ocupació entre la gent més jove i encara estem esperant que se’ns detallen”.
Ali Brancal ha afegit que “també hem denunciat, segons ens han indicat els veïns, que hi ha brutícia i restes de botellot en el solar que hi ha al costat de la Càmera de Comerç. Se’ns diu que es tindrà en compte i que es netejarà”.