La portaveu adjunta de Compromís per Castelló ha recordat que l’elaboració del Reglament de Participació Ciutadana va ser una proposta de Compromís.

La portaveu adjunta de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha recordat avui que “fa temps que vam impulsar l’elaboració del Reglament de Participació Ciutadana, amb tot un seguit de propostes que finalment es van incloure en el text. Es va decidir la regulació dels Consells Sectorials amb una normativa específica de cada Consell. Ara mateix, s’està procedint a la regulació de diversos consells sectorials. A la Comissió Permanent del Consell de Benstar social es van estar valorant les propostes de Compromís, que hauran de ser sotmeses a valoració tècnica”.
La regidora de Compromís va ha explicat que “en concret, i com a proposta destacable, la Permanent va acceptar que passara valoració tècnica la nostra proposta relativa a que un representant en el Consell de Benestar social que fóra imputat per algun delicte relacionat amb l’àrea que ens ocupa perdera la condició de representant. Ara mateix, el reglament sols recull com a motiu de pèrdua la sentència ferma després de la comissió d’un delicte”.
Ali Brancal ha afegit que “també vam proposar que es recollira la periodicitat d’informació de l’activitat dels grups de treball i la difusió de les accions de les entitats membres. Així mateix, vam demanar que l’atenció de la regidoria en l’Àrea de Cooperació al Desenvolupament es corresponguera amb l’espai que se li dedica en el reglament”.