El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre, Ignasi Garcia, ha lamentat la cabuderia de Bataller i Mulet en tirar endavant un projecte innecessari, que ens fa desaprofitar 4200 m2 de l’antiga seu d’hisenda, mentre paguem centenars de milers d’euros en lloguers municipals.

El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre ha recordat avui que “el desembre del 2012 el regidor d’hisenda de l’Ajuntament de Castelló reconeixia a la premsa local que la falta de capacitat inversora de l’Ajuntament els feia perdre 250.000 euros en subvencions per a la remodelació de l’antiga seu d’hisenda en la plaça Hort dels Corders; enguany, la xifra puja a 750.000 euros”.
Ignasi Garcia ha explicat que “l’any que ve farà vuit anys que l’edifici esta buit, i només cal acostar-se a les seues portes per veure la situació d’abandonament d’aquest espai públic. La cabuderia de Bataller i Mulet de tirar endavant un projecte innecessari per el districte, ens fa desaprofitar els 4.200 m2 d’aquest immoble”.
El representant de Compromís en el Consell de Districte Centre, ha senyalat que “segons el punt cinquè del conveni, que l’addenda signada el 6 de setembre no va modificar, el 15 de novembre s’acaba el termini per presentar a la Generalitat els justificants de la inversió feta en l’any 2013, amb les factures i els certificats de finalització d’obra, i és evident que no hi ha res que presentar. Així que o Mulet i Bataller fan màgia o ens hauran mentit per tercera vegada en el mateix tema, i ja cansa”.
Ignasi Garcia ha afegit que “des de Compromís per Castelló es convida a l’Ajuntament a deixar de banda un projecte innecessari i a utilitzar l’edifici per ubicar oficines municipals, ja que no s’entén que l’Ajuntament gaste centenars de milers d’euros en lloguers mentre aquest edifici continua tancat”.
Finalment, el representant de Compromís ha recordat que “fa tres setmanes vam demanar en comissió informativa les despeses corrents que generaria la posada en marxa de l’edifici, i encara no hem rebut resposta, en una mostra més de la inacció absoluta del PP en aquesta qüestió”.