Ali Brancal, portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha explicat que han tractat temes relatius a transport adaptat, manteniment i neteja i llicències en via pública.

La portaveu adjunta de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Ali Brancal, ha explicat avui que “hem preguntat, en les comissions d’avui, les dades de passatgers que han fet servir el transport adaptat des de 2011, quan va començar a ser de pagament. Volem saber fins a quin punt eixa mesura recaptatòria va tindre un impacte econòmic per a l’Ajuntament i com va afectar a l’ús del servei”.
Ali Brancal ha comentat que “hem traslladat també queixes veïnals per solars buits plens de brutícia i abandonats, en una mostra més de la necessitat d’una ordenança que regule clarament aquesta qüestió que, malauradament, el PP es va negar a elaborar”.
La representant de Compromís ha afegit que “també hem rebut informació sobre el tema d’una cafeteria que portava mesos amb una terrasseta sense llicència, en un cas més de deixadesa del PP en l’aplicació de les ordenances. No pot ser que uns negocis paguen allò que correspon i que altres no ho facen i se’ls deixe actuar amb impunitat”.