El portaveu a l’Ajuntament de Compromís per Castelló ha recordat que el sistema de subscripció de contractes menors a través de la pàgina web municipal va ser una proposta de Compromís aprovada en plenari, i que ara es presenta després del treball efectuat pels serveis tècnics municipals.

El portaveu de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha recordat avui que “ara fa justament un any es va aprovar al plenari municipal una proposta de Compromís en la qual s’acordava posar en marxa un mètode per tal d’establir un sistema a través de la web municipal que permetera millorar la transparència i la gestió econòmica de les compres petites que efectua l’Ajuntament. Avui mateix aquest mètode ha estat presentat”.
El regidor nacionalista ha comentat que “l’eina presentada avui permet una participació directa dels diferents comerços de la ciutat en els processos de compra de material i de contractació de serveis per part de l’Ajuntament. D’aquesta manera es possibilitarà una major rotació de les compres de l’Ajuntament, una major concurrència d’ofertes i, alhora, una millora en la transparència en la gestió econòmica, així com un possible estalvi en les despeses de recursos públics”.
Enric Nomdedéu ha explicat que “gràcies a l’aplicació inclosa en la web municipal, les diferents empreses podran donar-se d’alta i optar a la contractació de serveis i subministraments que requereix l’Ajuntament. Una manera senzilla d’obrir l’administració a les empreses les quals, en un moment tan difícil com l’actual, podran oferir els seus productes d’una forma directa”.
Finalment, el portaveu de Compromís a l’Ajuntament ha conclòs afirmant que “una vegada més una proposta nostra acaba sent aprovada i duta a terme, de manera que es demostra que el treball seriós i en positiu és perfectament compatible amb una oposició ferma i amb el treball de fiscalització de l’equip de govern”.