Compromís demana l’aprovació del taller d’ocupació que rehabilitarà vivendes socials

Ali Brancal ha recordat que la proposta que el taller d’ocupació rehabilite vivendes socials és reclamada per Compromís des de 2007, i que anys després, per fi, l’equip de govern l’ha publicitat.

La portaveu adjunta de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Ali Brancal, ha explicat avui que “la regidora de Serveis Socials ha anunciat que el Taller d’Ocupació rehabilitarà vivendes socials. Aquesta proposta, que va estar inclosa en el nostre programa electoral per primera vegada el 2007, i que ha estat reiteradament demanada per Compromís en successives reunions, ha segut finalment publicitada pel PP”.
Ali Brancal ha recordat que “tot i que el nostre grup ho porta demanant des de fa temps, la regidora de serveis socials es nega a crear el grup de treball de vivenda dins del Consell de Benestar Social. Lamentem que les decisions municipals pel que fa a un àmbit del benestar social tan important com el dret a la vivenda no vulguen ser compartides ni debatudes en els òrgans de participació adequats”.
La portaveu adjunta de Compromís ha comentat que “Conselleria deu a l’Ajuntament de Castelló casi 600 mil euros per als programes d’ocupació i formació. A preguntes del nostre diputat Josep Maria Pañella, la resposta que hem ha estat que no saben quan pagaran ni hi ha cap data prevista per a abonar el que s’ens deu. De fet, que encara no s’ha rebut la concessió del taller d’Ocupació, que hauria de començar abans d’acabar l’any i la Conselleria encara no ha aprovat”.
Finalment, Ali Brancal ha afegit que “a hores d’ara, la realitat a dia d’avui sobre Escoles taller i Tallers d’Ocupació a Castelló és que la Conselleria ens deu 600.000 euros i que no hi ha cap Taller d’Ocupació aprovat per a la ciutat de Castelló”.

Arxivat en: Benestar Social i Ocupació, Hisenda, pressupostos i inversions, Urbanisme i vivenda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *