El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre, Ignasi Garcia, ha lamentat que es continuen desaprofitant 4.200 metres quadrats d’un edifici públic mentre es paguen centenars de milers d’euros en edificis municipals.

El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre ha recordat avui que “en 2012 l’alcalde Batallar anunciava que les obres de l’antiga seu d’hisenda començarien abans que acabara l’any; després ho va retardar al primer trimestre del 2013 i aquest estiu va dir que estarien en marxa abans que acabara l’any. Finalment, cap dels tres anuncis és complirà”.
El representant de Compromís ha assenyalat que “el 15 de novembre acabava el termini per presentar a la Generalitat els justificants de la inversió feta en l’any 2013, per accedir als 750.000 euros de subvenció, i tal com ha pogut comprovar Compromís i com per desgràcia suposàvem, aquest justificants no s’han presentat”.
Des de Compromís per Castelló es lamenta en la insistència de Bataller i Mulet en tirar endavant un projecte innecessari, que “ens fa desaprofitar 4.200 metres quadrats de l’antiga seu d’hisenda, mentre paguem centenars de milers d’euros en lloguers municipals, i fins i tot s’està buscant un local en el centre per a arxiu municipal. Ignasi Garcia ha afegit que “aquest projecte va començar per una disputa de competències entre el socialista Francisco Toledo i el popular Alberto Fabra, i ara que els dos han marxat a València, els que estan pagant les seues baralles i equilibris de poder entre aquests dos partits som la ciutadania de Castelló”.
Finalment, Ignasi Garcia ha afegit que “a més a més, i una vegada es va fer pública la voluntat del PP local, segons va manifestar en premsa la diputada Marisol Linares, de restar-li diners del pressupost de la Generalitat al projecte de l’edifici d’Hisenda per afegir-los al Gaetà Huguet, cada vegada està més clar que el PP no té voluntat de tirar avant el tema”.