Ali Brancal ha exigit solucions i ha donat tot el suport de Compromís per Castelló a les reivindicacions de la gent del Grau.

La portaveu adjunta de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Ali Brancal, ha explicat avui que “el 2010, i a proposta de Compromís, l’entorn de les Illes Columbretes com a Espai Lliure de Prospeccions Petrolíferes”.
La regidora nacionalista ha comentat que “tres anys després d’aquesta declaració, sembla ser que el perill que l’entorn de les Columbretes i la costa del Grau patisca prospeccions petrolíferes es concreta cada dia més. Davant d’aquesta situació, l’alcalde de Castelló ha de prendre la iniciativa i mantindre una postura ferma per evitar aquestes prospeccions, que afectarien directament el Parc Natural de les Columbretes i la pesca del Grau”.
Ali Brancal ha manifestat que “no sabem les gestions que ha efectuat l’alcalde des d’aleshores fins ara per tal de defensar aquest acord plenari, però el que sí que exigim és que ara les seues actuacions vagen més enllà de paraules. No entenem el retard en crear la comissió interfederativa de pesca que ha d’abordar el tema. Sí que van ser ràpids en fer-se la foto però ara les promeses es queden en no res”.
Finalment, la portaveu adjunta de Compromís per Castelló ha afegit que “demanarem solucions i donem tot el nostre suport a les reivindicacions del Grau”.