Ali Brancal: “Compromís vetllarà per l’acompliment dels pressupostos participatius”.

La portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha anunciat que el seu grup treballarà per tal que les propostes fetes per les Juntes de Districte acaben sent una realitat, i també per millorar el procés de cara al proper pressupost municipal.

La portaveu adjunta de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Ali Brancal, ha explicat avui que “tot i que el procés no ha finalitzat, recentment la Comissió Permanent de Benestar Social s’ha reunit per tal de fer la tria de les propostes de les Juntes de Districte. A la reunió es va portar un llistat de les propostes valorades econòmicament i es va procedir a prioritzar fins aplegar als 600.000 euros pressupostats. Les propostes triades es comunicaran a les distintes Juntes de Districte. Del darrer procés de pressupostos participatius, el dels pressupostos municipals d’enguany, encara queden moltes propostes per complir. En la reunió ens vam comprometre a fer seguiment del que els diferents projectes realment costaran. També vam demanar una bona calendarització i que s’informara adequadament a la ciutadania”.
Ali Brancal ha comentat que “queda pendent l’elaboració d’una regulació més clara i eficaç del procés de pressupostos participatius, que en aquesta ocasió s’ha resolt enmig de preses i descoordinació. La imprevisió de l’equip de govern, que fins al darrer moment no s’ha decidit a destinar una part del pressupost a aquest procés, ha fet que les associacions hagen hagut de proposar sense temps per a la reflexió.
Finalment, la regidora ha afegit que “treballarem per tal que els pressupostos participatius s’acompleixen i també per tal de millorar el procés per al proper pressupost municipal”.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat, Hisenda, pressupostos i inversions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *