Enric Nomdedéu: “El frau fiscal en un càrrec polític resulta immoral i vergonyós”.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha recordat que totes aquelles persones de l’entorn del PP que parlaven de judicis paral·lels en el cas Fabra haurien de demanar disculpes ara, una vegada que l’ex-president de la Diputació de Castelló ha estat condemnat per delicte fiscal.

El portaveu de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha criticat avui que “la immoralitat absoluta que representa que un alt càrrec polític, com era el cas de Carlos Fabra, que recaptava impostos de la ciutadania, no pagara els seus propis impostos”.
Enric Nomdedéu ha qualificat de “lamentable i vergonyós que una persona imputada haja continuat en l’exercici de la política i que durant anys haja pogut seguir defraudant a hisenda alhora que presidia la Diputació de Castelló. La lentitud de la justícia i la manca d’ètica política s’ajunten per oferir una mostra més de fins a quin punt el PP conté la corrupció al seu ADN. De fet, no només ens han portat a un model econòmic i social basat en l’especulació que s’ha mostrat esgotat i equivocat, sinó que a més ens han avergonyit a tots els castellonencs i valencians relacionant les nostres institucions amb la corrupció i la manca d’ètica”.
El regidor de Compromís per Castelló ha comentat que “ara haurien de parlar totes les persones de l’entorn del PP que, durant anys, van parlar de judicis paral·lels o de presunció d’innocència, i que justificaven que una persona imputada per temes molt greus continuara presidint la Diputació de Castelló. Ara, una vegada Carlos Fabra ha estat condemnat, haurem de fer la vista enrere i recordar totes eixes mostres d’adhesió incondicional que durant anys pretenien suplantar a la veritable justícia”.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *