El representant de Compromís per Castelló en la plataforma Castelló per la llengua ha convidat a la ciutadania a la fira d’entitats que tindrà lloc al matí i a la manifestació de la vesprada, tot en ocasió de la commemoració de la signatura de les Normes de Castelló.

Ignasi Garcia, representant de Compromís en la plataforma Castelló per la llengua, ha explicat avui que “sota el lema “Per un País de tots escola valenciana, pública i de qualitat”, se celebren demà dissabte tot un seguit d’actes en commemoració dels 81 anys de la Signatura de les normes de Castelló”.

El representant de Compromís ha comentat que “pel matí Compromís per Castelló tindrà parada en la fira d’entitats que es farà a la plaça Santa Clara, on hi haurà jocs per xiquets, així com el Ball de dimonis del Grau. Un espai de trobada, informatiu i lúdic, obert al conjunt de la ciutadania, per tal de reivindicar l’ús i la vitalitat de la nostra llengua”.

Ignasi Garcia ha puntualitzat que “per la vesprada acudirem a la manifestació convocada a les 18.00h en la plaça de la Independència. Aquesta manifestació té lloc després d’un any, el 2013, en el qual s’han incrementat els atacs a la normalització i l’ús normal de la nostra llengua, que és la nostra principal senya d’identitat. Cal, doncs, més que mai, alçar la nostra veu i fer-nos sentir”.

Finalment, el representant de Compromís ha convidat a tota la ciutadania “a eixir al carrer pel valencià, un any més, per recordar com d’important ha estat i és Castelló en el procés de normalització lingüística de la nostra llengua i per demostrar que segueix ben viva”.