El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha recordat que en el plenari de dijous el seu Grup va proposar que es destinen els recursos que actualment es fan servir en pagar treballs externs per a l’àrea d’urbanisme, en un programa de formació continuada per al personal municipal d’eixe departament.

El portaveu de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha comentat avui que “en el plenari de la setmana passada vam proposar que els recursos econòmics que encara es destinen a externalitzar treballs i informes de l’àrea d’urbanisme es dediquen a un programa de formació continuada del personal municipal”.
Enric Nomdedéu ha explicat que “actualment, i amb la situació de l’urbanisme a la ciutat, entenem que no té cap sentit seguir pagant treballs externs, tenint com té l’Ajuntament personal suficient. Per això considerem que una manera intel·ligent i eficaç de fer servir eixos recursos seria proporcionar formació especialitzada al personal municipal de l’àrea, de manera que es comprometeren a treballar uns anys més a l’Ajuntament a canvi de rebre aquesta formació, que revertiria en un millor servei a la ciutadania”.
El regidor de Compromís ha apuntat que “d’aquesta manera, tindríem el personal millor format i més preparat, i no ens costaria més diners, ja que eixos recursos eixirien dels diners que es destinen a externalitzar treballs”.