El representant de Compromís en la Junta de Districte Nord ha explicat que el seu Grup demanarà al responsable de policia si considera que hi ha efectius suficients per garantir la seguretat en els camps.

El representant de Compromís en la Junta de Districte Nord, Pepe Cueva, ha comentat avui que “després de l’agressió d’ahir a una parella de policies locals que pertanyen a l’antiga Guarderia Rural, després de sorprendre a un pressumpte lladre de productes agrícoles, preguntarem al responsable de policia si pensen prendre mesures per evitar que aquests episodis vagen a més”.
Pepe Cueva ha explicat que “en els darrers temps, des de Compromís ja hem denunciat algunes situacions d’inseguretat ciutadana que cada vegada són més alarmants. Robatoris de coure, d’elements de mobilitari urbà i, ara, una agressió per part d’una persona que pretenia furtar verdures en un camp, són episodis que generen alarma social i un clima d’inseguretat contra el que cal actuar”.
El representant de Compromís ha declarat que “per part del nostre Grup Municipal, traslladarem la nostra inquietud al responsable de policia, i li preguntarem si pensa fer alguna cosa davant d’aquesta situació d’inseguretat. Entenem que l’obligació de l’equip de govern és actuar, i que no es pot quedar impassible”.
Finalment, Pepe Cueva ha afegit que “la sensació d’inseguretat pot comportar encara més problemes que els robatoris en si, per això cal prendre mesures immediates i eficaces”.