El portaveu local de Compromís per Castelló ha explicat que fins el dia 9 de març qualsevol persona major de 16 anys pot apuntar-se per tal de triar les el conjunt dels candidats i candidates de Compromís a les eleccions al Parlament europeu.

El portaveu local de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha explicat avui que “les primàries de Compromís, obertes i participatives, ja estan en marxa. La ciutadania triarà les persones candidates de Compromís a les eleccions al Parlament europeu, i tot el món podrà participar”.

Vicent Marzà ha comentat que “fins el dia 9 de març, qualsevol persona major de 16 anys podrà apuntar-se a les primàries de Compromís, i així poder participar de la tria de les candidatures d’entre totes les persones presentades. Només cal entrar a la web de Compromís i inscriure’s, o bé omplir presencialment un full d’inscripció en el despatx del nostre Grup Municipal a l’Ajuntament”.

El portaveu de Compromís ha explicat que “una vegada apuntada, qualsevol persona podrà votar, bé a través d’internet, de correu o presencialment. La votació presencial tindrà lloc divendres 21 de març, però abans hi haurà terminis per votar per correu i per internet. Tot per facilitar la participació directa de la ciutadania en la presa de decisions polítiques”.

Finalment, Vicent Marzà ha afegit que “amb aquestes primàries Compromís s’obri encara més a la ciutadania, en un exercici de democràcia directa únic fins ara. No només es triarà la capçalera de la llista, sinó que el conjunt de la candidatura serà ordenat per la ciutadania. Amb tot, una mostra clara que Compromís té una manera diferent de fer política”.