El portaveu de Compromís per Castelló ha explicat que ahir proper divendres tindrà lloc un Sopar de Propostes en el qual comerciants, petits empresaris i emprenedors compartiran idees i inquietuds i faran propostes que seran traslladades a les institucions.

El portaveu de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha explicat que “aquest divendres tindrà lloc un Sopar de Propostes més, en aquesta ocasió temàtic comerç, petites empreses i emprenedoria. Fa tres anys que vam començar amb aquesta iniciativa dels Sopars de Propostes, que un principi ens va servir per confeccionar el programa electoral per a les eleccions de 2011, i que ara ens permet tractar temes concrets amb persones interessades”.
Vicent Marzà ha comentat que “al Sopar de Propostes d’aquest divendres, temàtic sobre comerç i emprenedoria, assistiran persones amb comerços, petites empreses, projectes diversos amb el denominador comú de l’emprenedoria i la voluntat de tirar endavant projectes de petit comerç. Estem ben segurs que les conclusionsseran ben interessants, ja que ens donen una visió global de la situació del teixit econòmic a la nostra ciutat”.
El representant de Compromís per Castelló ha valorat “molt positivament la dinàmica que fa anys que portem des de Compromís, i que ens manté contínuament en contacte directe amb la ciutadania, i no només en campanya electoral. Els Sopars de Propostes, oberts a qualsevol persona que vulga participar-hi, són una de les vies per participar que oferim, i cada vegada hi ha més gent que opta per aquesta participació activa i que opta per Compromís”.