El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha explicat que el seu Grup continua sense tindre clar com des de l’Ajuntament es repartíem 13.000 € en entrades.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha explicat avui que “aquest matí hem preguntat en comissions informatives si l’Ajuntament ha rebut un auto del jutjat número 4 de Castelló referent a les diligències prèvies del procediment abreujat número 004795/2013, relatiu als diners de les entrades de la correguda de beneficència”.
Enric Nomdedéu ha comentat que “volem que se’ns confirme que el jutjat ha demanat a l’Ajuntament de Castelló per la partida en la qual figuraven els 13.000 euros per a aquestes entrades. Sabem que, finalment, la Diputació va compensar aquests 13.000€ a base de reduir pel mateix import en concepte de seguretat pública”.
Finalment, el regidor de Compromís ha afegit que “seguim sense saber com es repartien les entrades per part de l’Ajuntament, entrades pagades amb diners públics”.