El representa de Compromís en el Consell de Districte Nord ha explicat que en la reunió d’ahir va traslladar qüestions relatives a neteja viària i de solars, al barranc del Baladre i al CEIP Lluís Revest, entre d’altres.

El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Nord, Vicent Enric Sorribes, ha declarat avui que en la reunió d’ahir “vam recolzar les demandes de diverses associacions de veïns que exigeixen a la Confederació Hidrogràfica que es condicione el barranc del Baladre, que corre pel Tossal i per Penyeta Roja, i que actualment està brut i molt abandonat”.
El representant de Compromís també va demanar “que la creu de terme que hi ha en un maset en el Passeig Paco Pascual puga ser posada en valor, ja que es tracta de patrimoni històric i etnològic”.
Pel que fa a la neteja de solars, Sorribes ha recordat que “especialment en el districte nord, encara que és un tema que afecta tota la ciutat, cal incidir molt en la neteja de solars buits. Des de l’equip de govern se’ns diu que hi ha 46 expedients de neteja oberts, però ara el que cal és que acaben amb un solar en bones condicions, i que no queden només en això, en expedients. Molt sovint estem patint incendis en solars abandonats i, per això, cal mantindre’ls en condicions”.
Per últim, Vicent Enric Sorribes ha apuntat que “se’ns ha informat que en la porta d’infantil del CEIP Lluís Revest en caps de setmana es fa botellot, i que els dilluns allò està ple de vidres, i brutícia, fet que fa impossible que els xiquets puguen usar-lo a l’eixida del cole. De fet, fins i tot una xiqueta es va ferir amb un vidre l’altre dia. Per això exigim que la zona es netege, perquè a més d’una qüestió de salubritat hi ha la de la seguretat dels xiquets i les xiquetes”.