El portaveu de la sectorial d’urbanisme de Compromís per Castelló assenyala que l’organització de les línies d’autobusos és la mateixa des de fa 30 anys, i que cal una revisió.

El portaveu de la sectorial d’urbanisme de Compromís, Enric Climent, ha explicat avui que “des de la sectorial d’urbanisme veiem necessari que l’Ajuntament revise l’organització del transport públic en Castelló, ja que aquestes línies son pràcticament les mateixes des de fa trenta anys, i poques han contemplat els canvis de la ciutat ”.
El representant de Compromís també ha apuntat que “Castelló és una ciutat apta per anar amb bicicleta, i la seua promoció decidida ajudaria a solucionar molts problemes de mobilitat que tenim”.
Segons Enric Climent “l’arribada del TRAM, així com la necessitat de promoure l’ús del transport públic i la bicicleta, passa per la revisió de l’organització de les línies d’autobusos de la ciutat. Només amb una visió global es podrà fer aquesta reestructuració tan necessària”.
Per finalitzar el portaveu de la sectorial de Compromís ha senyalat “ que una ciutat moderna necessita una convivència entre ciclistes i vianants, i aquest és, també, un problema de educació ”.