Enric Nomdedéu: “L’estació s’inunda de nou i des de Foment no es fa res”

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha explicat que ha traslladat una sèrie de preguntes al Ministeri a través del diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha anunciat avui que “hem demanat, a través del nostre diputat al Congrés dels Diputats Joan Baldoví, què es pensa fer per tal de solucionar el mal endèmic i constructiu de l’estació de RENFE que, una vegada més, s’ha inundat”.
Enric Nomdedéu ha explicat que “des del primer moment, des del mateix moment de la seua inauguració, l’estació té problemes de goteres i ha patit diverses inundacions. És una vergonya que una estació que hauria de ser referent en l’eix mediterrani no estiga en unes condicions mínimament dignes”.
El regidor de Compromís ha comentat que “hem traslladat a Joan Baldoví una sèrie de preguntes per saber què pensa fer el Ministeri de Foment al respecte. Entenem que una ciutat de Castelló mereix una estació en condicions. Cal analitzar quina és la situació actual de l’estació i mirar de posar-hi solució. No és admissible que el servei de rodalia haja d’estar interromput, que hi haja retards en tots els trens i que, en definitiva, l’estació i el servei depenga de les pluges”.

Arxivat en: Mobilitat i transport públic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *