La portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha lamentat que el PP continue actuant amb opacitat en tot el procés dels pressupostos participatius.

Compromís per Castelló al consistori de la capital, ha explicat que “en la darrera reunió de la Comissió Permanent de Participació Ciutadana es van acordar una sèrie de inversions en les distintes zones de la ciutat. Tot i que la valoració econòmica és encara aproximativa, la xifra supera el milió d’euros. La quantitat final està pendent de que isquen els projectes a valoració i es reben les ofertes de les empreses. Es van aprovar tots els projectes demanats pels consells districte a excepció de dos; d’una banda, l’obra del bulevard de Ribalta a la UJI es va considerar una despesa molt elevada, aixi com la finalització de les obres del Segón Molí i la seua posada en funcionament”. La regidora de Compromís ha apuntat que “en aquest darrer cas, Compromís vam manifestar el nostre malestar pel fet que aquest projecte haguera estat desestimat. Tot i comprendre els motius econòmics, vam fer constar expressament que es fera l’esforç per part de l’equip de govern de trobar la manera i el finançament per tal d’abordar la finalització d’aquest projecte dins del 2015. També vam voler fer palés el nostre descontent pel fet que la modificació de la regulació del procés haja quedat inexplicablement bloquejada per part del senyor Mulet. Tot i que hi havia de termini fins abril del 2014 per presentar propostes, no en sabem encara res. Repetidament en comissions hem demanat si s’ha fet la valoració tècnica i en quina situació està la revisió de la normativa. Però la resposta és el silenci”. Ali Brancal ha afegit que “queda clar que el PP vol seguir actuant amb opacitat en el tema dels pressupostos participatius. Seguirem atents al compliment del procés i vetllarem per tal que es millore”.