El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha explicat avui que gràcies a la proposta del representant de Compromís en el consorci de Reciplasa, Alfred Remolar, la ciutat de Castelló disposarà de 100.000€ per inversions destinades a millores en matèria de sostenibilitat.

Ali Brancal, la portaveu adjunta de Compromís per Castelló al consistori de la capital, ha explicat avui que “Reciplasa havia de fer necessàriament obres per a seguir mantenint una bona gestió dels residus. Aquestes ascendien a sis milions d’euros, que es van repartir proporcionalment entre les poblacions beneficiades. Compromís, tot i considerar acceptable la despesa, va demanar que aquesta despesa portara aparellada una sèrie d’inversions que Reciplasa havia de fer en els pobles d’origen, i així ho va plantejar el nostre representant en el consorci de Reciplasa, Alfred Remolar, alcalde de Betxí”.
Enric Nomdedéu ha comentat que “la proposta de Compromís es va aprovar, de manera que es van destinar uns diners per a inversions destinades a millores mediambientals que cada població podria triar. A la ciutat de Castelló li corresponien 100.000 euros; la decisió d’inversió serà per pagar per una banda la millora de la il·luminació del Mercat Central, per tal d’avançar en eficiència energètica i, per altra, per finançar els projectes dels horts urbans de la ciutat”.
El portaveu de Compromís ha afegit que “gràcies a la proposta de Compromís, un projecte de ciutat que no avançava per falta de finançament serà per fi possible”.