El portaveu a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha recordat que a proposta de Compromís es va crear un portal per a obrir les contractacions menors a totes les empreses locals, i es pregunta per què es va optar justament per aquesta empresa, ara vinculada amb la nova trama corrupta que afecta a càrrecs públics del PP.

El portaveu de Compromís a a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha anunciat que “demanarem explicacions en comissions informatives a l’equip de govern respecte al fet que es contractara a Madiva Editorial y Publicidad SL, relacionada amb la nova trama corrupta que es va fer pública dilluns, per efectuar tasques d’inserció de publicitat institucional per un total de 6.292 €”.
Enric Nomdedéu ha comentat que “cal recordar que a proposta de Compromís es va posar en marxa un portal de contractacions, a través del qual les empreses locals podien fer ofertes per cobrir contractes menors, com és el cas d’aquests serveis que l’equip de govern va decidir contractar a Madiva. Però sembla ser que per part del PP es prefereix contractar a empreses sense que hi haja cap possibilitat d’accedir a aquests contractes per part de les múltiples empreses de comunicació que hi ha a Castelló. De fet, és curiós que també l’Ajuntament de València contractara publicitat a través de Madiva, com va denunciar aquesta setmana el Grup Municipal de Compromís, en una mostra clara que el cas de Castelló no és un fet aïllat”.