Ignasi Garcia: “Farem seguiment al Congrés de l’actuació irregular dels antiavalots del passat 20 de setembre”

El membre de la Comissió Executiva Local de Compromís per Castelló ha explicat que Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés, es va reunir amb representants de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa per fer seguiment de les actuacions injustificables dels antiavalots.

El membre de la Comissió Executiva Local de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha explicat que “dimarts ens vam reunir amb Joan Baldoví i amb representants de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa, en relació als fets que van tindre lloc el 20 de setembre de 2014, en els quals diverses persones van patir l’actuació repressiva i desproporcionada dels antiavalots, arran d’una concentració pacífica com a resposta als actes de l’extrema dreta d’eixe mateix dia”.
El representant de Compromís ha apuntat que “per part del diputat de Compromís al Congrés ja vam presentar tota una sèrie de preguntes per tal d’aclarir les actuacions del cap d’antiavalots, Fermín Martí. Ara, vam acordar revisar l’estat de la qüestió per tal de determinar si cal elevar més qüestions i, també, que mantindrem un contacte fluït en la línia de transmetre les respostes i actuar en conseqüència”.
Ignasi Garcia ha afegit que “d’ací a un parell de mesos ens tornarem a reunir amb els representants de la CRTR, i analitzarem les respostes obtingudes. Des de Compromís no anem a deixar passar cap actuació de repressió ni cap acció d’agressió gratuïta per part de les forces policials, i per això farem seguiment d’aquesta qüestió fins les últimes conseqüències”.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat, Seguretat ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *