El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha lamentat el fet que primer es va posar en marxa la zona verda sense oferir informació als veïns, i ara els fullets estan plens de faltes d’ortografia.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha declarat avui que “els pamflets informatius on s’explica la nova zona verda estan plens de faltes d’ortografia, fins a un total de 14 només en la pàgina que explica les diferència entre zona blava i zona verda. Una vergonya que demostra fins a quin punt l’equip de govern actua amb improvisació i manca de previsió”.
El regidor de Compromís ha recordat que “en el seu moment ja vam dir públicament que enteníem que la zona verda no era la solució, ja que venia precedida per una augment amb afany únicament recaptatori de la zona blava. I també van lamentar la manca d’informació de cara als veïns, que van veure les màquines abans de saber de què anava la història. I ara, els fullets informatius estan plens de faltes. Eixa és la zona blava i la zona verda del PP”.