El portaveu de Compromís per Castelló ha explicat que des del seu Grup havien demanat aquesta compareixença per explicar qüestions no aclarides, com ara la dimissió de la vicepresidència o una aportació d’un milió d’euros per part de l’Ajuntament.

El portaveu de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha explicat avui que “el dia cinc de novembre vam demanar una compareixença en plenari de l’alcalde per tal que se’ns explicara aspectes de la gestió econòmica de RECIPLASA, com ara la dimissió de la vicepresidència o una aportació d’un milió d’euros per part de l’Ajuntament. L’alcalde, però, entén que no és un tema rellevant per donar compte al plenari”.
El regidor de Compromís ha apuntat que “en quatre anys RECIPLASA ha passat de tindre un superàvit de quatre milions d’euros a haver de pagar enguany, l’Ajuntament, un milió d’euros. Entenem que només per aquesta circumstància es justificava una compareixença de l’alcalde”.
Enric Nomdedéu ha lamentat que “l’alcalde es negue a comparéixer en plenari, al·legant que ja s’ha convocat una reunió informativa a porta tancada; una reunió, per cert, que ens van notificar a posterior de la nostra sol·licitud de compareixença, amb data de convocatòria falsejada”.
Finalment, el portaveu de Compromís a l’Ajuntament ha afegit que “negar-se a comparéixer al plenari és una mostra més de la nul·la voluntat de transparència del PP en qualsevol aspecte de la seua gestió”.