La xarrada, que s’emmarca dins de les activitats organitzades en ocasió de la commemoració de les Normes de Castelló, té per títol “Treballar per la igualtat lingüística. La política lingüística de Compromís”, i estarà oferida per Rubén Trenzano, cap de formació lingüística de la Universitat de València.

Compromís per Castelló ha organitzat per a demà dimecres, a les 19 hores, a la Llotja del Cànem, una xarrada amb el tema “Treballar per la igualtat lingüística. La política lingüística de Compromís”, que serà oferida per Rubén Trenzano, cap de formació lingüística de la Universitat de València. En aquesta xarrada s’exposaran, entre d’altres qüestions, el treball que està duent a terme la sectorial de política lingüística de Compromís.
Segons Ignasi Garcia, membre de la Comissió Executiva Local de Compromís per Castelló, “des de la sectorial de política lingüística es vol exposar el treball fet en aquesta qüestió per part de totes les persones que, arreu del País Valencià, estan contribuint en elaborar el programa de Compromís. La xarrada de demà permetrà intercanviar idees i valoracions sobre aquest treball, així com rebre aportacions de les persones assistents”.
El representant de Compromís ha apuntat que “aquest acte s’emmarca dins dels actes organitzats per les entitats que participen de Castelló per Llengua en ocasió de la commemoració anual de la signatura de les Normes de Castelló”.