Enric Porcar, coordinador de la sectorial d’esports de Compromís per Castelló, ha informat que gràcies a la proposta de Compromís es potenciarà que en les cantines dels centres esportius hi haja menjar saludable.

Enric Porcar, coordinador de la sectorial d’esports de Compromís per Castelló, ha explicat que “en la reunió del Patronat d’Esports d’aquesta vesprada, el nostre representant, Francesc Rubio, traslladarà algunes de les propostes que han eixit de la nostra sectorial d’esports. Des de Compromís treballem des de la base per tal de portar a les institucions les inquietuds, propostes i queixes dels clubs esportius i de la ciutadania en general”.
Enric Porcar ha explicat que “pel que fa als punts de l’ordre del dia, i sobre la licitació del bar, des de Compromís fa temps que vam proposar que que s’incloguera en les cantines dels centres esportius menjar saludable, menys bolleria envasada, fruita, entrepans, sucs naturals…. Entenem que en un centre esportiu caldria donar exemple de consum saludable”.
A més a més, el responsable de Compromís ha apuntat que “també demanarem, en la línia del treball que s’està fent des del nostre Grup Municipal, pels plans d’emergència de tots els centres esportius de la ciutat, pel tal de conéixer si tot està d’acord amb la legislació en un aspecte tan bàsic com la seguretat dels usuaris i assistents als centres”.
Enric Porcar ha comentat que “una altra qüestió que traslladarem serà una revisió i manteniment de la senyalització del Passeig de la Salut, ja que moltes persones usuàries se’ns han queixat de l’estat de deixadesa que pateix. A més a més demanarem la instal·lació d’espais per canviar-se i deixar el material al parc del litoral o a la platja del Gurugú, per aquells esportistes a l’aire lliure que van a córrer, patinar, nadar o fer ciclisme”.