Enric Porcar: “L’esport ha de complementar i diversificar la nostra oferta turística”

El membre de la candidatura municipal de Compromís per Castelló ha apuntat alguns línies bàsiques del seu grup per tal de millorar l’oferta turística en base a la promoció de les activitats esportives.

Enric Porcar, membre de la candidatura municipal de Compromís per Castelló, ha explicat avui que “des de Compromís tenim clar que l’esport pot servir per complementar la nostra oferta turística, tot dotant-la de més qualitat i diversificant-la”.
En aquest sentit, el representant de Compromís ha apuntat que “apostem per contactar i facilitar instal·lacions a federacions i clubs de diferents disciplines per fer estades, pretemporades, Campus… tot treballant conjuntament amb el sector turístic. A més a més, entenem que cal dinamitzar el port i les nostres platges per poder realitzar tot tipus d’activitats nàutiques, tals com el rem, el piragüisme, la vela, el submarinisme, el kitesurf, el paddle surf… i oferir-ho com un atractiu turístic més”.
Enric Porcar ha comentat que “de la mateixa manera Castelló compta amb un parc Natural com el Desert de les Palmes, on poder realitzar tot tipus d’esports en un medi natural únic. Cal recordar que comptem amb amb un petit recorregut, el PR CV 378, que va des de l’ermita de la Magdalena fins a Borriol. A més comptem amb infinitat de sendes i camins, que volem incloure dins de la xarxa de sendes que envolten Castelló. Apostem pel nostre patrimoni paisatgístic, pels nostres espais naturals com a espais on realitzar pràctiques esportives, i com a valor d’atractiu turístic”.
Finalment, el candidat de Compromís ha afegit que “no cal descuidar l’esport adaptat, que per a nosaltres té una especial rellevància. Entenem que cal l’adquisició d’equipament específic que ens permeta una promoció efectiva del turisme d’esport adaptat”.

Arxivat en: Cultura, oci, esport i festes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *