Compromís per Castelló celebra demà una assemblea programàtica oberta a la ciutadania

Ignasi Garcia, membre de la Comissió Executiva Local de Compromís per Castelló, ha explicat que més de mil persones han participat ja a través de la web en l’elaboració del programa electoral, i que demà dissabte aquest programa s’acabarà de tancar amb les aportacions presencials de la ciutadania.

El membre de la Comissió Executiva Local de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha anunciat que demà dissabte 18 d’abril a les 11.00 hores, tindrà lloc, en les seus d’UGT i CCOO de la plaça les Aules, una assemblea programàtica oberta a la ciutadania, a través de la qual es tancarà el programa electoral de Compromís a la ciutat de Castelló. Segons Ignasi Garcia “demà dissabte hi haurà cinc assemblees simultànies, amb les següents temàtiques: democràcia, igualtat i participació; economia, comerç, ocupació i turisme; cultura, oci, festes, patrimoni, memòria històrica i esport; educació, benestar social i sanitat; i urbanisme, habitatge, mobilitat i medi ambient. Després d’aquestes assemblees hi haurà una de global, on es posaran en comú totes les propostes aportades i debatudes”.
El membre de Compromís ha apuntat que “en aquestes assemblees es tractaran els punts que més suport han obtingut en la web de participació programàtica, i es podran introduir de nous. En programa de Compromís ha estat, doncs, participatiu des del primer moment: primer, a través de les sectorials, després a través de la web de programa, i finalment amb l’assemblea oberta a la ciutadania. Fruit d’aquest treball hi haurà les propostes concretes que plantegem per a Castelló, així com els eixos principals del nostre programa per a les eleccions municipals de maig”.
Ignasi Garcia ha participat molt positivament que “a banda de les desenes de persones que han treballat en les nostres comissions sectorials al llarg dels darrers tres anys, més de mil persones han participat amb les seues propostes i opinions en la web de programa que vam habilitar fa unes setmanes; açò, sumat a l’assemblea ciutadana que vam celebrar fa uns mesos i la que tindrà lloc demà servirà per conformar un autèntic programa participatiu, fet per i per a les persones”.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *