El candidat a l’alcaldia de Compromís per Castelló ha anunciat també que el seu programa electoral “està ple de propostes útils i realitzables que aposten pel foment de l’ocupació, com la de potenciar l’Agència de Desenvolupament Local per a donar suport a les noves empreses i a aquelles que generen i conserven ocupació de qualitat”.

Enric Nomdedéu, cap de llista de Compromís per Castelló a les pròximes eleccions municipals ha volgut donar a conèixer hui 1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors,  les principals propostes en temes d’ocupació del seu programa electoral. Així, la proposta clau de Compromís per Castelló és la de “fomentar l’ocupació pública i el treball social, amb una anàlisi de les necessitats reals. A més, caldria establir els jornals de vila per a determinades tasques que es puguin desenvolupar a la ciutat”.

El regidor de Compromís per Castelló a l’Ajuntament també ha anunciat que “volem donar suport, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, a les noves empreses i a aquelles que generen o conserven l’ocupació de qualitat, acompanyant-les i assessorant-les fins a la seua autonomia i, en els casos que siga necessari, també concedint microcrèdits en favor de l’emprenedurisme i l’autoocupació”.

Pel que respecta a l’ocupació juvenil, Compromís per Castelló basa les seues propostes en “incrementar els programes destinats a la formació per a l’autoocupació dels joves així com impulsar un programa local de reincorporació laboral per als joves titulats. A més, volem desenvolupar un programa específic d’incorporació al món laboral per a les dones joves, que són, a dia de hui, un dels sectors que pateixen més exclusió laboral per culpa de les inexistents polítiques en matèria d’ocupació del PP”, ha denunciat Nomdedéu.

El portaveu municipal de Compromís per Castelló ha avançat també que “des de Compromís creiem necessari incloure clàusules de caire social en les contractacions públiques, com ara la paritat de gènere, el percentatge de contractes fixos o la contractació de discapacitats. Des de l’Administració som els primers que hem de donar exemple sobre dignificació, qualitat i igualtat en l’ocupació”.