La candidata a la llista municipal de Compromís per Castelló, també ha comunicat que “nosaltres dissenyarem noves polítiques internes de conciliació de la vida laboral i familiar, què és un dels grans punts pendents en matèria d’igualtat entre dones i homes”.

Aida Artola, membre de la candidatura municipal de Compromís per Castelló per a les pròximes eleccions del 24 de maig, ha anunciat hui que des de Compromís s’adoptaran una sèrie de mesures per tal de potenciar la responsabilitat social i la igualtat des de l’Ajuntament. Així, a Compromís per Castelló “exigirem a les empreses que treballen per a l’Ajuntament que tinguen polítiques de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i que complisquen la Llei d’Igualtat i, a més a més, crearem un distintiu municipal per reconéixer mitjans o empreses compromeses amb la igualtat”.

Per a la candidata de Compromís per Castelló “és molt important que des de l’Ajuntament donem exemple en matèria d’igualtat i  normalització; per això nosaltres dissenyarem noves polítiques internes de conciliació de la vida laboral i familiar, ja que el treball del PP en aquesta matèria ha sigut del tot inexistent i ha fet que les polítiques d’igualtat entre dones i homes estiguen hui més ocultes, difuminades i amb més falta de recursos econòmics que mai” Una altra de les propostes de Compromís per Castelló en matèria d’igualtat i normalització de noves estructures familiars és la de “normalitzar formularis administratius i documents legals per tal que reconeguen la pluralitat de les formes de convivència familiar”.

 Artola també ha dit que des de Compromís per Castelló “es promocionarà i donarà suport a les accions què els agents socioeconòmics i la societat civil promoguen per avançar en l’eradicació de l’homofòbia i la transfòbia en els centres de treball”. A més a més, Compromís vol “incloure la perspectiva LGTB (Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals) en la formació dels equips tècnics bàsics i d’atenció especialitzada”.