El candidat a les eleccions municipals de Compromís per Castelló ha destacat també que “la forma en la que alguns estan fent política ara mateix ha provocat que la gent se senta decebuda amb els polítics i cada vegada més lluny d’ells”.

Enric Porcar, número 3 de la llista de Compromís per Castelló a les pròximes eleccions municipals ha argumentat avui que “la manera amb la qual el PP està exercint el poder polític ha provocat que la gent es veja cada vegada més allunyada de la política, per això, nosaltres volem tornar-li la política a la ciutadania, perquè és a ells, els ciutadans i les ciutadanes de Castelló, a qui pertany”.

Amb tot açò, des de Compromís volem “facilitar l’accés de la ciutadania de forma intuïtiva, comprensible i detallada, a totes i cadascuna de les actuacions de l’Ajuntament per a, així, fomentar la participació, el control i la fiscalització de tot allò que fa l’Administració”.

Porcar ha destacat que “la participació és la regla número u de la democràcia i nosaltres volem un Ajuntament el més democràtic possible”. Així, Compromís per Castelló farà que la ciutadania puga participar “en tot el procés de gestió de l’Ajuntament; farem que la gent se senta integrada a través dels consells de participació, de les juntes de districte i obrirem a la seua participació també els plens municipals”.

El candidat de Compromís per Castelló també ha anunciat que “la participació no s’acaba amb les propostes i les consultes, sinó que també formaran part del procés de decisió, la ciutadania serà clau a l’hora de decidir el camí què prendrà l’Ajuntament en cada una de les matèries en les quals té competència”.

Per últim, Porcar ha anunciat que “la ciutadania també tindrà mecanismes de control i fiscalització sobre l’Administració, en democràcia, els representants han d’estar constantment controlats i avaluats”.