Nomdedéu ha denunciat que “des del PP estan utilitzant la recaptació de l’impost de l’IBI amb fins electoralistes al no haver passat encara el cobrament dels rebuts, quan altres anys ja s’havia fet per aquestes dates”.   

 

Enric Nomdedéu, candidat a l’alcaldia de Castelló ha anunciat aquest matí que des de Compromís per Castelló “aportarem una major transparència a l’hora de gestionar els diners públics. Creiem que la ciutadania té tot el dret a saber quins són els ingressos de l’Ajuntament i en què se’ls gasta”.

Nomdedéu també ha volgut denunciar “la decisió profundament electoralista que ha pres el PP al no haver passat encara el cobrament dels rebuts de l’IBI, quan en altres anys a hores d’ara ja s’havia fet efectiu el pagament. Si encara no s’ha cobrat és, solament, per interessos electoralistes”.

El candidat a l’alcaldia ha volgut remarcar que “aquestes coses no passaran quan nosaltres governem, perquè la nostra proposta sobre la Butlleta Ciutadana farà que els pagaments de tots els impostos estiguen marcats des de principi d’any, així evitarem tant l’ús electoralista de la recaptació com el frau fiscal municipal”.

Tal com va presentar Compromís per Castelló fa uns dies, amb la Butlleta Ciutadana els castellonencs tindran, a principis d’any i a sa casa, la informació de tots els impostos que caldrà pagar durant l’exercici econòmic; oferint, a més, la possibilitat de fraccionar el pagament durant tot l’any amb una bonificació. Nomdedéu ha volgut ressaltar que “aquesta bonificació ajudarà no només a planificar l’economia de les famílies de Castelló, sinó també la de l’Ajuntament, fent que la gestió dels recursos municipals siga més racional perquè sabrem en tot moment quins diners tenim i quant anem a ingressar el mes que ve. Açò també ens evitarà haver de demanar crèdits als bancs, com fem ara en èpoques on no hi ha recaptació d’impostos, i no caldrà pagar interessos”.