Els dos equips negociadors s’han reunit en un clima de cordialitat aquesta mateixa vesprada, i s’han emplaçat a continuar els contactes en els propers dies.

Les persones representants de Compromís per Castelló i de Castelló en moviment han mantingut aquesta vesprada una primera reunió de de presa de contacte entre les dues formacions. Per part de Compromís per Castelló han assistit Ignasi Garcia, Juanma Segarra i Miquel Torres; per Castelló en moviment, Yriana Ferrer, Xavi del Senyor, Dolors Igual i Nacho Calvo.

Durant la reunió s’ha posat de manifest la sintonia programàtica que existeix entre les dues formacions, així com la voluntat de propiciar un canvi profund en el govern de Castelló. Les persones representants de les dues formacions han coincidit en la importància de treballar conjuntament, i sense excloure ningú, per tal que els resultats de les eleccions de passat diumenge siguen el punt de partida d’una autèntica transformació en el fons i en la forma de fer política a la ciutat de Castelló.

Les persones representants de Castelló en moviment i de Compromís han remarcat el fet que la ciutadania ha parlat clar en les urnes i que allò inqüestionable és que el PP passa a l’oposició després d’anys de gestió nefasta.