L’assemblea, celebrada ahir, també va triar la comissió, formada per tres representants, que durà els acords presos a les reunions de negociació amb els diferents partits.

Compromís per Castelló va celebrar ahir una assemblea oberta extraordinària en la qual va acordar per unanimitat que es prioritzaran quinze punts programàtics de cara a les pròximes negociacions amb els diferents partits amb qui es reunirà Compromís per Castelló per tal de decidir sobre el futur govern local. Com ja avançà fa uns dies Enric Nomdedéu, candidat a l’alcaldia, “no anem a parlar de repartir cadires, volem deixar clar que per davant de tot està prioritzar les nostres propostes de programa, la ciutat vol un canvi de polítiques i això és el que nosaltres portarem com a prioritat a les taules de negociacions”.

A més, l’assemblea també va triar per unanimitat a la comissió negociadora, formada per tres representants de Compromís per Castelló, que durà els acords presos a les reunions de negociació amb els representants de la resta de partits.

Compromís per Castelló va decidir ahir que les reunions s’establiran amb Castelló en Moviment, PSOE, L’esquerra de Castelló i Ciudadanos. Des de Compromís per Castelló, “entenem que la major sintonia ideològica la tenim amb Castelló en Moviment, tant per qüestions de coincidència programàtica com pels nostres models de funcionament, ja que ambdues formacions polítiques som assembleàries i coincidim en impulsar un projecte transformador i d’aprofundiment en la transparència i la democràcia”, ha afirmat Enric Nomdedéu. La primera presa de contacte amb aquesta formació tindrà lloc demà dissabte.

Després de Castelló en Moviment, Compromís per Castelló es reunirà també amb el PSOE i L’esquerra de Castelló perquè “encara que aquests últims ja no estaran dins de l’Ajuntament, volem escoltar les seues propostes perquè entenem que aquests darrers quatre anys han fet un bon treball des de l’oposició”. Per altra banda, l’assemblea va acordar mantindre reunions també amb Ciudadanos, amb els quals “encara que estiguem més lluny d’ells ideològicament parlant, volem establir amb ells una bona relació des del principi, ja que anem a compartir quatre anys de treball a l’Ajuntament”, ha manifestat Nomdedéu.

En la mateixa assemblea, també va quedar clar que “qualsevol decisió que haja de ser presa en qualsevol sentit de cara a formar el futur govern de Castelló passarà primer per assemblea oberta a la ciutadania, és la nostra forma de ser i de fer i això no canviarà”, ha afirmat el candidat a l’alcaldia de Compromís per Castelló.

Per últim, tal com ha comentat Nomdedéu, “l’assemblea va reafirmar la intenció que ja vam comunicar fa uns dies: no ens reunirem amb el PP i en cap cas permetrem que ells tornen a governar la ciutat. Arribarem a un acord de polítiques d’esquerres per tal de fer-los fora de l’Ajuntament després de vint-i-quatre anys”.